Over Saluto

OVER SALUTO

In 2010 ben ik gaan werken als drager bij een dragers organisatie in Noord-Holland. Daardoor ben ik in contact gekomen met de uitvaartwereld en dus ook met nabestaanden en uitvaartondernemingen.

Na verloop van tijd ontstond bij mij de behoefte om mijn werkzaamheden op mijn eigen wijze invulling te kunnen geven en ben ik een marktonderzoek gestart, waarbij ik een analyse heb gemaakt van de behoefte van uitvaartondernemingen.

Daarnaast vroeg ik mij af waar mijn kwaliteiten liggen en welke werkzaamheden goed bij mij passen.

Ik kan goed organiseren en ik voer dingen graag perfect uit, met een vooruitziende blik. De woorden betrokken, geduld en flexibel passen bij mij.

Eveneens heb ik kennis van de verschillende (lokale) uitvaartlocaties. Ik weet wat de speciale gewoontes, werkwijzen en de individuele wensen van de uitvaartleid(st)ers zijn. Ik houd de lijnen kort om snel te kunnen schakelen. Bovendien werken onze medewerkers per regio steeds in dezelfde samenstelling en is er op verzoek veel mogelijk.

In het jaar 2020 voeren wij concrete opdrachten uit voor diverse middelgrote en kleine uitvaartondernemingen in de regio Zuid Kennemerland / IJmond, echter we zijn in andere gebieden in Noord- en Zuid-Holland op verzoek ook werkzaam.

Hans Trossèl

Directeur

Kaarsen